Rocco & Sjuul

Filmkijken + dansen = een topcombinatie!

Op dinsdag 3 oktober kunt u niet alleen de feelgoodfilm ROCCO & SJUUL als een van de eersten zien, Nederland Danst nodigt u uit de voetjes van de vloer te doen op deze feestelijke middag in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht! Ook zijn er bridge clinics en andere activiteiten, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Tickets voor dit evenement kosten €25 en zijn verkrijgbaar via: https://kinepolis.nl/direct-vista-redirect/168608/N_HO00004949/UTRE/0/0/0/0.

 

Deze feestelijke middag start om 15:00 uur. We beginnen met dans, muziek, bridge clinics en andere activiteiten, daarna start de film.

roccosjuul_artwork_70x100_def_zonder releasedatum

 

In ROCCO & SJUUL gaat het leven van mantelzorgster en oma Sjuul (Beppie Melissen) zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco (Sabri Saad El Hamus) met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in hun families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen? Verder met o.a. Nazmiye Oral, Anniek Pheifer, Johanna Hagen, Jules Croiset en Ingeborg Elzevier.

Rocco & Sjuul heeft de Publieksprijs van Film by the Sea 2023 gewonnen met een score van 4,8! Publiek kon een waardering van 1 tot en met 5 uitbrengen.